website dokter johan naesens

Huisarts Johan Naesens

Stakendijke 25 - 8340 Sijsele
Tel: 050 35 11 18
riziv: 1-32877-13-004

    e-mail dokter johan naesens    johan.naesens@telenet.be


 huisarts johan naesens
home    visie    praktijkinfo    wachtdiensten    wetenschap    nuttige info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Routebeschrijving

Klik op kaart voor uitgebreide routebeschrijving!

 Dr. Johan Naesens - Stakendijke 25 - 8340 SIJSELE

 huisartspraktijk johan naesens

 


Raadplegingsuren    terug naar boven

Altijd op afspraak

Maandag 8 - 12 (reserve 12 - 13) 17.30 - 20 (reserve 20 - 21.30)
Dinsdag 8 - 12 (reserve 12 - 13) 17.30 - 20 (reserve 20 - 21.30)
Woensdag 8 - 12 (reserve 12 - 13) 17.30 - 20 (reserve 20 - 21.30)
Donderdag 8 - 12 (reserve 12 - 13)  
Vrijdag 8 - 12 (reserve 12 - 13) 17.30 - 20 (reserve 20 - 21.30)
Zaterdag 10 - 12 (na telefonische afspraak)

Afspraken kunnen gemaakt worden:

 • door te bellen naar  050 35 11 18. Dit liefst tijdens de normale uren.
 • via internet. Dit geeft u de mogelijkheid om een overzicht te krijgen van de nog vrije consultaties. Het is heel eenvoudig en het geeft u de ruimte om zelf uw consultatie-uur te kiezen. U kunt dag en nacht inboeken op de uren die u passen. Dit is voor mij een belangrijke tijdsbesparing.
 • huisbezoeken dienen steeds telefonisch aangevraagd te worden.

Werkwijze: afspraak maken via internet:

 • ga naar de site hwww.dokterjohannaesens.be/agenda
 • tip: sla dit adres op bij je favorieten
 • 1į maal login: Gebruikersnaam: uw naamvoornaam aan elkaar zonder spatie. Eerst naam dan voornaam! Wachtwoord: geboortedatum aan elkaar zonder spatie of koppeltekens (vb 21041953).
 • Wachtwoord wijzigen: hou het eenvoudig en gemakkelijk.
 • 2į maal login: Gebruikersnaam: naamvoornaam aan elkaar zonder spatie. Eerst naam dan voornaam! Wachtwoord: ux nieuw wachtwoord
 • Registreren voor patiŽnten die gekend zijn in de praktijk is niet nodig. Dit is enkel bedoeld voor patienten die niet in de praktijk gekend zijn. Die hier voor de eerste maal komen.
 • AFSPRAAK MAKEN. U zoekt de gewenste dag. Vink het uur aan dat vrij is en dat u past. U kan eventueel nog een reden bijschrijven, wat niet echt nodig is, en klaar is kees.
 • U kan de afspraak, als u dit wenst, laten bevestigen via email of u kan een afdruk maken.
 • Wenst u de gemaakte afspraak onmiddellijk of later te annuleren vink, dan gewoon terug de afspraak aan en hij verdwijnt na bevestiging.

 


Huisbezoeken    terug naar boven

Dag en nacht (met uitzondering van weekend) op 050 35 11 18.

Huisbezoeken worden best aangevraagd in de voormiddag tijdens de consultatieuren tussen 8 en 12 uur. Liefst niet voor 8 uur (ik ga ook onder de douche of zit ook aan tafel).

De praktijkruimte biedt echter betere onderzoeks- en behandelmogelijkheden. Ik raad u daarom sterk aan, indien mogelijk, altijd naar de praktijk te komen. Op de raadpleging wordt u sneller en efficiënter gediend

 


Telefoneren (050 35 11 18)    terug naar boven

Telefoneer bij voorkeur tijdens de consultatieuren (08.00-12.00 en 17.30-19.30). U belt het gewone nummer en u volgt de zeer gemakkelijke aanwijzingen van de telefooncomputer. Proberen!.

Ik kan echter geen raadpleging houden aan de telefoon, daarvoor is er de consultatie.

 


Afspraak maken via SMS    terug naar boven

Een afspraak maken per SMS kan door een SMS te sturen naar 3111, met als boodschap afspraak huisarts (enkel voor patiŽnten). De patiŽnt ontvangt automatisch een SMS terug met hierin enkele beschikbare afspraakmomenten. Elke afspraakmoment begint met een letter, gevolgd door de datum, het uur en de arts, bvb A=13/09 14:00 LD, B=13/09 14:45 PT Ö Om de afspraak te boeken, stuurt de patiŽnt een SMS, met het woord afspraak gevolgd door de letter van de gewenste afspraak. De patiŽnt krijgt per kerende een SMS met de bevestiging dat de afspraak geregistreerd werd. OPGELET : Deze dienst dient eenmalig geactiveerd te worden voor iedere patiŽnt apart door de huisarts.

 


Globaal Medisch Dossier (GMD)    terug naar boven

Het Globaal Medisch Dossier is het medisch dossier dat uw huisarts over u bijhoudt.

Dit dossier bevat:

 • gegevens over uw gezondheidsgeschiedenis
 • sociale en administratieve gegevens
 • verslagen van specialisten en andere zorgverstrekkers
 • gegevens over de gevolgde behandelingen
 • gegevens over genomen medicatie

Op basis van dit dossier heeft de arts een totaalbeeld over uw gezondheidstoestand en kan hij beter beoordelen welke onderzoeken nodig of overbodig zijn en of voorgestelde behandelingen niet strijdig zijn met elkaar.

Uw huisarts staat in voor het bijhouden en coördineren van uw Globaal Medisch Dossier. Het verzamelen van al uw medische gegevens door één huisarts draagt bij tot een verhoogde kwaliteit van de zorg voor uw gezondheid. Uw huisarts is het best geplaatst om een verwijzing 'op maat' te organiseren. Dankzij dit Globaal Medisch Dossier wordt de communicatie tussen de specialist en andere zorgverstrekkers geoptimaliseerd.

Voor het bijhouden en coördineren van uw dossier voorziet het RIZIV een vergoeding. Uw arts zal hiervoor, éénmaal per kalenderjaar, een door het RIZIV vastgesteld bedrag aanrekenen. Dit per persoon, ter gelegenheid van een consultatie of huisbezoek. Dit bedrag wordt volledig terugbetaald door uw ziekenfonds. Vanaf dat ogenblik geniet u 30% vermindering op het remgeld voor elke raadpleging bij uw huisarts.

Bij verhuis of wijziging van huisarts kan het dossier, op uw vraag, doorgegeven worden aan de nieuwe huisarts. Pas het volgende kalenderjaar betaalt u dan de GMD-bijdrage aan deze arts.

Indien u 75 jaar of ouder bent of indien u chronisch ziek bent (uw ziekenfonds bepaalt dit aan de hand van wettelijke criteria), geniet u ook van 30% vermindering op het remgeld tijdens een normaal huisbezoek.

 


Tarieven    terug naar boven

De erelonen zijn conform de geldende RIZIV normen.

Tarieven voor avond, nacht en weekend gelden voor de volgende uren:

 • alle dagen van 18.00 tot 21.00 uur : avondtarief
 • alle dagen van 21.00 tot 07.00 uur : nachttarief
 • zaterdag vanaf 12 uur en zondag van 8.00-21.00 uur : weekendtarief
 • van 8.00 tot 21.00 uur op algemeen erkende feestdagen : weekendtarief

Erkende feestdagen: Nieuwjaarsdag, Tweede Paasdag, 1 mei, Hemelvaartsdag, tweede Pinksterdag, 21 juli, 15 augustus, 1 november, 11 november en beide Kerstdagen.

Overzicht tarieven huisarts.© Created by digitown webdesign